***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Румен Петков с Митрофанова на литургия в София за победа на Русия. Има ли Радев „проблем“ с определение на съда?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 6 декември   

 

Изглежда водачеството на АБВ прави сериозна поръчка към рософилската общественост предизборно. Макар и малцина, русофилите си остават група, която съставлява интерес за куп тиражиращи се като про-путински политици, подготвени на всичко – даже да се появят на литургия, отдадена на успеха на диктатурата в Кремъл над свободна Украйна. 

„ Протестиращи българи блокираха тази заран съветската черква в центъра на София. 

Повод за митинга стана посещаване на Волоколамският митрополит Антоний, който отслужи в храма работа за успеха на агресора Русия над Украйна.

Докато протестиращите обкръжиха съветската черква с украински флагове, вътре на литургията бяха посланичката на Русия Елеонора Митрофанова и водачът на АБВ Румен Петков.

Владиката Антоний е дефакто външен министър на съветската патриаршия и не е трябвало да бъде допускан до територията на България, настояват протестиращите, написа " 24 часа " “.

***

„ Що се отнася до квалификациите на президента Радев, желая да ви прочета едно определение на Административен съд София-град, което е разгледало делото, обвързвано с въпросната лаборатория на „ Капитан Андреево “. 

Казва: „ В инструкции период, изминал на 21 ноември 2022 година, понеделник, напътствието на съда не е изпълнено, като нередността на касационната тъжба не е отстранена. 

Липсват доказателства, че дължимата държавна такса е импортирана. 

Ако господин Радев има проблеми с определението на Административния съд на София-град, може и тях да назова шарлатани ".

„ Мисля, че в последните 24 часа видяхме сносно синхронизиран дует сред Борисов и Радев, който, не мисля, че изненада и българските жители. Стана явно и за слепите. Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната " Асен Василев.

***

***

Борисов подрежда на депутатите си, не ги моли. Вади от шапката си подправени герои, както и почитан доктор като Габровски, който учудващо за какво се е съгласил да играе в подобен подправен сериал?

Това попита Грети Стефанова от " Демократична България " за " Твоят ден ".

„ Румен Радев е по-добре да даде пояснения за взаимоотношенията си с ГЕРБ. Всички виждаме, че има синхрон в дейностите им, даже Борисов командва президента и му споделя какво да прави и какво да приказва ", добави тя.

***

Звучи като имитация от един филм – предложение, на което не може да откаже…

***

„ Пожар избухна на военно летище в западния съветски град Курск ", написа в. " Украинская истина ".

Според губернатора на граничещата с Украйна Курска област Роман Старовой в резултат на гърмеж се е запалил контейнер с течно гориво. " Няма потърпевши. Всички служби са на крайник. Пожарът е в развой на преодоляване ", сподели той, представен от изданието.

***

Кладенецът съдържа към 1 трилиона кубически метра синьо гориво. Той е прокопан със сондажния транспортен съд “Стена Форт ”, като залежите от природен газ са достигнати на дълбочина 3980 метра.

Откритието ще даде нов подтик на проектите на северноафриканската страна да се трансформира в районен енергиен център и основен снабдител на синьо гориво. През последните години в Египет бяха открити редица петролни и газови залежи, измежду които солидното газово поле „ Зохр ” в Средиземно море. Страната реализира самодостатъчност във връзка с потребностите си от газ в края на 2018 година.

***

Парламентът на Индонезия одобри през днешния ден законови ремонти, забраняващи извънбрачните полови връзки и внасящи и други значими промени в наказателния кодекс на страната, съобщи Франс прес.

Според новите текстове санкции се постановат също и за засегнатост на президента на страната, показва Ройтерс.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР